More natural light of this wonderful eccentricities house and floor plan update for modern living house id main concept of this house renovation. Architects enlarged windows at the upper floor to bring to bring light into the house. To make more natural light come in this modern interior renovation, windows at Parlor floor replaced with with tall French doors and balconies overlooking the garden. Skylights were also added to the new third floor master suite. The basement, with its two wood burning fireplaces and direct access to the garden, was reclaimed and renovated to include a new custom kitchen and dining area. The front facade restored for its historical value according to the guidelines of the New York City Landmarks Preservation Commission. All of the old wood stairs and balusters were restored and the floorboards were salvaged and refinished by hand. Designed by . Designed by Ellen Honigstock Architects.

townhouse interior design renovation1

townhouse interior design renovation1

(more…)

Advertisements